Son dakika! İzmir'de kaybolan Ceylin'den acı haber: Komşu evinde bulundu

Son dakika! İzmir'de kaybolan Ceylin'den acı haber: Komşu evinde bulundu

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen, "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cesedi bulundu. Ceylin Atik, komşularının evinde ölü olarak bulundu.

Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, geçen 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşları ile oynamak için evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitmiş ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Polis 10 yaşındaki Ceylin'i en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.’nin evinde  ölü olarak buldu.

Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve de dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormaları ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı.

Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, dün Mustafa Atik'in cep telefonuna, "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Atik'in kaçırıldığı ortaya çıktı. Polis, dede Atik'in gelen mesajdan yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis çalışmalarının sürdürürken acı haber bugün geldi... Ceylin'in cesedi karşı apartmandaki komşularının evinde bulundu.

TANSİYON YÜKSELDİ! POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Acı haberi alan mahalleli Ceylin'in ölü bulunduğu eve girmek istedi. Ev öfkeli kalabalık tarafından taşlanırken, polis bölgedeki kalabalığı havaya ateş açarak uzaklaştırmaya çalıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN