Son dakika! Kerkük'te Bedir Tugayları'na bombalı saldırı

Son dakika! Kerkük'te Bedir Tugayları'na bombalı saldırı

Son dakika haberi... Irak'ın Kerkük kentinde İran'a yakın Haşdi Şabi çatısı altındaki Bedir Tugayları binasına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda olay anında yoldan geçen bir sivil yaralandı, büroda da hasar meydana geldi.

Irak'ın Kerkük kentinde İran’a yakın Haşdi Şabi çatısı altındaki Bedir Tugayları binasına bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Kerkük polis yetkilisi Necdet Vendavi, Bedir Tugayları Kerkük bürosuna bombalı saldırı düzenlendiğini söyledi.

"UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILDI"

Vindavi, henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce binanın önündeki kaldırıma bir poşet içinde bırakılan bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığını ifade etti.

Saldırıda olay anında yoldan geçen bir sivilin yaralandığını aktaran Vindavi, ayrıca bombanın büroda hasara yol açtığını kaydetti.

Vindavi, emniyet güçlerinin saldırının düzenlendiği bölgede geniş çaplı inceleme başlattığını ve güvenlik önlemlerinin artırıldığını sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN