Son dakika! Paris'te korkutan patlama sesi: Tüm kentten duyuldu

Son dakika! Paris'te korkutan patlama sesi: Tüm kentten duyuldu

Son dakika haberi! Fransa'nın başkenti Paris'te, tüm kenti etkileyen büyük bir patlama sesi duyuldu. Paris polisi, ses bariyerini aşan bir uçağın sonik patlamaya neden olduğunu belirtti.

Gelen son dakika haberine göre Reuters haber ajansı, kent genelinde hissedilen büyük bir patlama meydana geldiğini duyurdu. 

Fransa'da yayın yapan bir televizyon kanalı, ses hızını geçen bir uçağın neden olduğu sonik patlama nedeniyle şiddetli seslerin duyulduğunu söyledi.

Paris polisi de kentte patlama yaşanmadığını, ses bariyerini aşan uçağın sonik patlamaya neden olduğunu duyurdu. 

PARİS'TE HAREKETLİ GÜNLER

Fransa'nın başkenti geçtiğimiz haftadan beri hareketli günler yaşıyor. 

Paris'in simge yapılarından Eyfel Kulesi'nde geçen hafta bombalı saldırı ihbarı yapılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkmıştı. 

Ayrıca Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun eski binasına bıçaklı saldırı düzenlenmişti. Cuma günü düzenlenen saldırıda iki kişi ağır yaralanmıştı. 

Olayla ilgili yedi kişi gözaltına alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN