Son dakika! Tekirdağ'da askeri araç sel sularına kapıldı! 1 asker kayıp, 4 asker yaralı

Son dakika! Tekirdağ'da askeri araç sel sularına kapıldı! 1 asker kayıp, 4 asker yaralı

Tekirdağ'da askeri araç sel sularına kapılması sonucunda 1 askerin kayıp, 4 askerin ise yaralandığı açıklandı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde şiddetli yağış sonucu taşan derenin üzerindeki köprüde mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giden askeri aracın sele kapıldığı, araçta bulunan 4 asker, 2 polis ve 1 vatandaştan 6'sının kurtarıldığı bir askerin arama çalışmasına devam edildiği bildirildi. İHA'nın haberine göre; Saray ilçesinde sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli yağmur sonucu Ergene çayının kolu Galata deresi taştı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık mahallesi Kiremithane yolu üzerindeki köprüde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için yola çıkan ve 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na bağlı olduğu öğrenilen askeri araç, sele kapıldı. Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre, araçta bulunan ve sele kapılan 4 asker, 2 polis ve 1 vatandaştan 5'i jandarma, polis ve askeri görevlilerin çalışması sonucu kurtarıldığı belirtildi.

Olay yerine giden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Toplam 4 asker, 2 polis ve 1 sivil araçla sele kapılıyor. 6'sı kurtarıldı, bir askerimizin de arama çalışmaları devam ediyor" dedi.

Bölgede şiddetli yağışın devam ettiği, AFAD, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

TEKİRDAĞ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN