Soner Sarıkabadayı'nın eşi Camela Lopez kimdir, kaç yaşında, nereli?

Soner Sarıkabadayı'nın eşi Camela Lopez kimdir, kaç yaşında, nereli?

Dün akşam nikah masasına oturan Camelo Lopez ile Soner Sarıkabadayı anne-baba olmaya hazırlanıyor. 8.5 aylık hamile olan Camelo Lopez, 2015 yılında Kolombiya Güzellik Kraliçesi seçilmişti. İşte, 'Camelo Lopez hakkında bilgiler'...

Pop müziğin sevilen isimlerinden Soner Sarıkabadayı baba olmak için gün sayarken, sevgilisi Camela Lopez ile nikah masasına oturdu. 8.5 aylık hamile olan 'Camela Lopez'in hayatı' sosyal medyada merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

SONER SARIKABADAYI EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Şarkıcılığının yanı sıra söz yazarlığı da yapan Soner Sarıkabadayı, 8.5 aylık hamile sevgilisi ile dün akşam dünyaevine girdi. 10 kişinin davet edildiği nikah töreni, Soner Sarıkabadayı'nın evinde gerçekleşti.

Camelo Lopez ile Soner Sarıkabadayı çifti, dünyaya gelmesine sayılı günler kalan bebeklerine 'Hasan' adını vereceklerini açıkladı.

CAMELO LOPEZ KİMDİR?

2015 yılında Kolombiya Güzellik Kraliçesi seçilmiştir. Camelo Lopez, uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Soner Sarıkabadayı ile 3 Ekim 2020 tarihinde evlenmiştir. Sarıkabadayı, Lopez'e Şubat 2020'de evlilik teklif etmişti.

Camelo Lopez, ekim aynın son günlerinde 'Hasan' adını verdikleri bebeğini kucağına almaya hazırlanmaktadır.

sonersarikabadayi-81914457-577743289591689-828657078994782249-n.jpg

SONER SARIKABADAYI KİMDİR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN