Sony PS4’e ‘uzaktan kumanda’ geliyor!

Sony PS4’e 
‘uzaktan kumanda’ geliyor!

Sony PlayStation 4 için uzaktan kumanda üretildi. Lisanslı kumanda ile neler yapılabilecek? Fiyatı ve çıkış tarihi ne? İşte bu sorulara yanıtlar…

PlayStation 4 (PS4) sadece oyun oynamak için değil oyunları keşfetmek için de devasa bir platform sunuyor. Ancak konsolun Dualshock 4 ile oyun harici özelliklerinin yönetiminin pek de keyifli olmadığı biliniyor. Japon teknoloji şirketinin bu alanda bir yatırım hazırlığında olduğu ya da bu konuda bir aksesuarın geliştirildiği bilinmiyordu, ancak GameStop ve Amazon ürün listelemelerinde ilginç bir detay tüm bu bilgileri kenara itti.

İki ayrı alışveriş platformunda da PS4 için geliştirilmiş resmi bir uzaktan kumada olduğu tespit edildi. Sony ve PDP tarafından duyurusu gerçekleştirilmeyen uzaktan kumanda büyük olasılıkla kaza eseri ortaya çıkmış oldu. Üstelik kumandaya dair görüntüler, belirlenen fiyat ve yayınlanma tarihi eşliğinde… 

15-07/23/298.jpg30 dolara PS4 kumandası!

Daha önce PlayStation 3 için de aksesuar geliştiren PDP adlı bir üretici tarafından hazırlanan Sony onaylı uzaktan kumandanın satışlarına 15 Ekim’den itibaren başlanacak. Ayrıca fiyat etiketi de 30 dolar şeklinde belirlenmiş. Elbette bu fiyat ABD için geçerli. Aygıtın Universal özelliği sayesinde PlayStation 4 dışında TV ve ses sistemleri için de kullanılabileceği belirtiliyor.

Tasarımındaki PlayStation logosu ile oldukça hoş görünen kumanda ile GTA V oyununa ara verip multimedya keyfi de yapılabilecek. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN