1.3 milyon euro'ya imza attı Fenerbahçe'nin yeni transferi kronik sakat çıktı!

1.3 milyon euro'ya imza attı Fenerbahçe'nin yeni transferi kronik sakat çıktı!

Sports Digitale kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yağız Sabuncuoğlu Fenerbahçe'nin sakat futbolcuları hakkında çok önemli bilgiler verdi. Sabuncuoğlu'nun 'yeni transferle' ilgili 'belli bir tanısı yok' sözleri ise bir hayli ilgi uyandırdı.

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu Sarı Laciverti takımda yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte Sabuncuoğlu'nun paylaştığı önemli istihbaratlar...

FENERBAHÇE 3 NİSAN'DA HAYATİ BİR KARAR VERECEK

3 Nisan'da Fenerbahçe'nin maçı var 2 Nisan'da kararı alıp Ali Koç 'bu işi bitirelim, kongre üyeleri bizim gibi düşünüyorsa gelsin oyunu kullansın ona göre kararımızı alalım' dedi. Ali Koç bu sefer açıklamayı kendi yaptı 'biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz' dedi. Yarın TFF'nin iftar yemeği var hiçbir kulüp temsilcisi bu yemeğe sıcak bakmıyor gitmek istemiyor.

EMRE KARTAL'IN KAFA TASI EZİLDİ

Emre Kartal'ın kafasına tokmakla vurmuşlar, kaburgalarında ciddi bir ağrı var, kafa tasında ezilme var. Emre Kartal'ın orada ne işi var deniyor. Emre Fenerbahçe'nin çalışanı tabi ki orada olacak.

FENERBAHÇE'DE SAKATLARIN SON DURUMU

Çağlar Söyüncü milli aradan sonra dönecek hafif hafif çalışmalara dönecek. Becao Trabzonspor maçından 1 gün önce denendi ama olmadı ama o da milli aradan sonra dönecek. Cengiz Ünder'in kalça bölgesinde sıkıntısı vardı, Mert Hakan Yandaş'ın da aynı şekilde ikisinin de çok büyük sorunları sakatlıkları yok. Bonucci'de adale ağrıları var bu da yaşından dolayı. Diğer futbolculara bir tanı konuluyor ama Bonucci'de kas yorgunluğu var, yaştan kaynaklanan ağrılar. Joshua King ise hala sakat.

Bonucci Fenerbahçe'den 6 aylığına 1,3 milyon euro maaş alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN