2021 Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası yarın başlıyor

2021 Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası yarın başlıyor

Türkiye'nin 7 sporcuyla katıldığı 2021 Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası, yarın başlıyor. Portekiz'de düzenlenen yarışlsr Paralympic Games YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

Türkiye'nin de katıldığı 2021 Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası, yarın Portekiz'de başlayacak. Türkiye'nin 7 sporcuyla katıldığı Madeira Adası'nda düzenlenecek olan Şampiyona'da  47 ülkeden 380 sporcu yer alacak. 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamada 16-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan yarışlar, Penteada Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapılacak.

Türkiye'yi kadınlarda Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı, Nil Şahin, Elif İldem, erkeklerde ise Beytullah Eroğlu, Koral Berkin Kutlu ve Mustafa Şar'dan oluşan 7 sporcu temsil edecek.

Milli takımda ilk olarak S5 kategorisi erkekler 50 metre serbest stil eleme yarışlarında TSİ 11.49'da Beytullah Eroğlu ve Koral Berkin Kutlu sahne alacak. Milli sporcular, turu geçmeleri halinde TSİ 20.09'da final müsabakasına çıkacak.

Sümeyye Boyacı ve Sevilay Öztürk ise TSİ 20.13'te başlayacak S5 kategorisi kadınlar 50 metre serbest stil finalinde yarışacak.

Şampiyonadaki tüm yarışlar, Paralympic Games YouTube hesabından canlı yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN