2023 NBA All-Star: İlk beşler ve kaptanlar belli oldu!

2023 NBA All-Star: İlk beşler ve kaptanlar belli oldu!

NBA All-Star 2023'te Batı ve Doğu Konferansı'ndan oluşan takımların ilk 5'leri belli oldu. Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, kariyerinde üst üste 19. kez All-Star olarak tarihe geçti.

NBA'de gelenek haline gelen oylama sistemiyle farklı takımlardaki basketbolculardan oluşan All-Star 2023'te takımlar açıklandı.

ABD'nin Salt Lake City şehrindeki Utah Jazz takımına ev sahipliği yapan Vivint Arena'da 20 Şubat tarihinde TSİ 04.00'de oynanacak karşılaşmada boy gösterecek isimler, taraftarların yüzde 50, NBA oyuncuları ve basının yüzde 25'er oylamasıyla belirlendi.

Doğu ve batı konferansının mücadelesine tanık olacak heyecanlı karşılaşmada, takım kaptanları Giannis Antetokounmpo ve Lebron James oldu.

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, kariyerinde üst üste 19. kez All-Star’da parkede olacak. NBA tarihinde Kareem Abdul-Jabbar ile All-Star sayısını eşitleyen James, aynı zamanda art arda 6. kez en çok oyu alarak takım kaptanı olmayı da başardı. LeBron, verilen oylar sonucunda All-Star’a seçilen oyuncular arasında maç öncesi yapılacak programda Giannis Antetokounmpo ile 2023 NBA All-Star’da kendi takımlarını oluşturacak.

2023 NBA ALL-STAR BATI KONFERANSI İLK 5’İ

LeBron James (Los Angeles Lakers)
Nikola Jokic (Denver Nuggets)
Stephen Curry (Golden State Warriors)
Luka Doncic (Dallas Mavericks)
Zion Williamson (New Orleans Pelicans)

2023 NBA ALL-STAR DOĞU KONFERANSI İLK 5’İ

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)
Kevin Durant (Brooklyn Nets)
Jayson Tatum (Boston Celtics)
Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers)
Kyrie Irving (Brooklyn Nets)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN