2023'ün son bombası! 244 gol 111 asist: Griezmann: 'Geliyorum' dedi yer yerinden oynadı

2023'ün son bombası! 244 gol 111 asist: Griezmann: 'Geliyorum' dedi yer yerinden oynadı

Sürekli gündemde kalan transfer haberleri ve futbol dünyasının hızla değişen rüzgarlarına rağmen, Antoine Griezmann’ın kariyer planları hakkında son açıklamaları futbolseverleri şaşırttı. Ünlü Fransız futbolcunun Amerika'nın Major League Soccer (MLS) ligine olan ilgisi artık sır değil.

Son günlerde Galatasaray ile adı anılan Griezmann, Türkiye'nin bu köklü kulübü ile anılmaktan duyduğu memnuniyeti saklamıyor. Ancak, İspanya'dan sızan haberlere göre bu transferin gerçekleşme ihtimali zayıf görünüyor.

Griezmann, Atletico Madrid formasını taşıdığı son sezonunda 48 maça çıkarak, 16 gol ve 19 asistle oyunun her iki yönünde de etkili oldu. Ancak Fransız yıldızın kariyer planları farklı bir yön çiziyor.

2-001.jpg

YENİ ADRESİNİ AÇIKLADI

Dünya futbolunun büyük yıldızlarından Lionel Messi'nin MLS'te gösterdiği performansa dikkat çeken Griezmann, "Messi'nin MLS'te başarısını yakından takip ediyorum. ABD'de futbolun yanı sıra diğer sporları da sevdiğimi her fırsatta belirttim. Elbette Atletico ile başarılı bir sezon geçirmek ilk hedefim ama kariyerimin son durağı olarak MLS'i görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki sezon sonunda MLS'e transfer olmayı düşünen Griezmann'ın bu kararını almasında, ABD spor kültürüne olan ilgisinin yanı sıra yaşam tarzını da etkileyen faktörler bulunuyor.

Sonuç olarak, Griezmann'ın kariyerinin sonraki adımı ne olacak bilinmez ama futbolseverler bu yetenekli oyuncunun sahada neler yapacağını merakla bekliyor. Atletico Madrid'den MLS'e uzanan bu futbolculuk yolculuğunda, Griezmann’ın hangi formayı giyeceği ise şimdilik merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN