23 maçta 24 gol 12 asist yapan 'gol kralı' Galatasaray'a geliyor! Bu transfer ses getirecek

23 maçta 24 gol 12 asist yapan 'gol kralı' Galatasaray'a geliyor! Bu transfer ses getirecek

(GS HABERLERİ) Alt yapı eğitimini Almanya'dan alan oyunculardan hep memnun kalan ve Kaan Ayhan, Köhn, Kerem Demirbay gibi yıldızları referans alan Okan Buruk'un Bundesliga'da oynayan 2 yetenekli futbolcunun peşine düştüğü belirtildi. 22 yaşındaki forvetin 2019'da 22 golle 'kralı' olması dikkatlerden kaçmazken, sol bek mevkisi için Berkay Yılmaz'la masaya oturulması ise bir hayli ilgi uyandırdı.

Sezon başında Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde gurbetçi avına çıkan Galatasaray, devre arasında da bu hamlesini sürdürüp takviyelere devam etti. Kerem Demirbay'ı Bayer Leverkusen'den alan sarı-kırmızılılar, deneyimli oyuncunun form tutması ile birlikte 8 numara sorununa da noktayı koydu.

eren-dinkci-werder-bremen-2022-1666711830-94908.jpg

GALATASARAY NİHAYET SOL BEK KRİZİNİ ÇÖZDÜ

Bundesliga 2'den Hannover forması giyen Derrick Köhn hamlesi de tutunca Aslan, sol bekteki krizi de çözdü. Sezon başı alınan ve Bayern Münih altyapısında yetişen Eyüp Aydın rotasyonda süre almaya başladı. Bir başka gurbetçi genç yetenek Gökdeniz Gürpüz'e geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor.

EREN DİNKÇİ VE BERAKAY YILMAZ BOMBASI

Son olarak Leipzig altyapısından Vincent Bayındır'ı Florya bünyesine katan Galatasaray sezon sonunda Almanya'dan transferlere devam edecek. Listedeki iki isim Eren Dinkçi ve Berkay Yılmaz için sarı-kırmızılar temaslarını sıklaştırdı. Bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 8 gol 4 asist yapan Eren Dinkçi 2019 yılında 22 golle A-Junioren Bundesliga Nord Ligi'nde kral olmuştu. Güçlü yapısı ve fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan Eren'in formunu devam ettirmesi halinde İcardi'yi zorlayacağı belirtilirken, Okan Buruk'un bu sefer alternatif forvetini bulduğu bildirildi. Eren 2019'da 23 maçta 24 gol 12 asistlik performans sergilemişti.

img-20231219-013037-1080x700.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN