29 milyon euroluk süper yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı! Kanarya bir transferi daha bitirdi!

29 milyon euroluk süper yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı! Kanarya bir transferi daha bitirdi!

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Kanarya, 29 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Dün akşam evinde Samsunspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi. Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertli ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kanarya, 29 milyon euroluk bombayı patlattı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, üçüncü transferini de bitirdi. Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan sarı-lacivertli ekip, 29 milyon euroluk stoperin transferini bitirdi.

Transfer çalışmalarını İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten Çağlar Söyüncü'nün transferinde mutlu sona ulaştı.

Daha önce milli yıldız ile her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekip, bu kez de İspanyol deviyle anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu ve kulübüyle her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekibin milli yıldızı kiralık olarak kadrosuna kattığı iddia edildi.

Yaz transfer döneminde İspanyol devine imza atan yıldız futbolcu, İspanyol devinde aradığını bulamadı. Tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon İspanyol ekibinde yalnızca 9 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan milli yıldız için bugüne dek 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sarı-lacivertli ekibin transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması ve Çağlar Söyüncü'nün sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe için Çağlar Söyüncü iddiası ortaya atıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN