42 milyon euroluk dünya yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! 118 gol 174 asist: Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

42 milyon euroluk dünya yıldızı Galatasaray'a imza atıyor! 118 gol 174 asist: Aslan'dan tarihi transfer hamlesi...

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala Galatasaray düğmeye bastı. Aslan, 42 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katarak yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, yılın bombasını patlattı. Aslan, 42 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaşmak için geri sayıma geçti.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 42 milyon euroluk dünya yıldızının transferini resmi olarak açıklamak için artık resmen gün sayıyor.

Fanatik'in İngiliz basınından aktardığı habere göre; orta sahasına üst düzey bir yıldız takviyesi yapma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen ile anlaşmaya vardı.

Aslaln'ın, Danimarkalı orta saha oyuncusunun transferinde İngiliz ekibi Manchester United’la kontrat detaylarını görüştüğü öne sürüldü. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezonun kalan kısmında kiralık olarak Galatasaray formasını terletmesi bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 31 yaşındaki süper yıldız, bu sezon İngiliz ekibinde 19 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Danimarkalı yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Danimarkalı orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 612 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 118 gol 174 asiste imza attı.

Christian Eriksen wants to see a more clinical Manchester United | beIN SPORTS

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN