5 kişilik listeye girdi İspanya'yı salladı! La Liga Arda Güler'in başarısını konuşuyor

5 kişilik listeye girdi İspanya'yı salladı! La Liga Arda Güler'in başarısını konuşuyor

Fenerbahçe'nin bünyesinden Real Madrid'in saflarına katılan Arda Güler, AFP tarafından La Liga'nın bu sezon dikkatle takip edilmesi gereken 5 yeni transfer içerisinde değerlendirildi.

Fenerbahçe'den LaLiga'nın efsanevi temsilcisi Real Madrid'e katılan Arda Güler, İspanya'daki kamuoyunun dillendirilen konuları arasında kalmaya devam ediyor.

5 KİŞİLİK LİSTEDE YER ALDI

Uluslararası haber kurumu AFP, La Liga'nın bu sezon için göz önünde bulundurulması önerilen 5 yeni transferini sıraladığında, Arda Güler bu listede konumunu almayı başardı.

1-002.jpg

MESSİ'NİN İLE KIYASLANIYOR

Bu sıralamayı sunan haberde, Güler ile Lionel Messi kıyaslanırken, "Madrid, Messi ile kıyaslanan Türk dahinin 'Galacticos'un yeni jenerasyonunun bir parçası olmasını umuyor." ifadelerine yer verildi.

İLKAY GÜNDOĞAN DA BU LİSTEDE

Listedeli diğer futbolcu temsilciler arasında Real Madrid'in diğer oyuncusu Jude Bellingham, Atletico Madrid'in safına katılan Cesar Azpilicueta, Real Sociedad'ın kadrosuna eklediği Andre Silva ve Barcelona'nın parlayan ismi İlkay Gündoğan bulunuyor.

ANCELOTTI'NIN GÜLER İLE İLGİLİ ENDİŞELERİ

Güler'in sakatlık durumuyla ilgili olarak Real Madrid'in Baş Teknik Adamı Carlo Ancelotti, "Sakatlık durumu alarm verici bir boyutta değil. Operasyon gerekip gerekmediğini değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN