73 yaşında transfer oldu: Şerif Kunt 55 yıldır yeşil sahalarda

73 yaşında transfer oldu: Şerif Kunt 55 yıldır yeşil sahalarda

55 yıldır faal olarak amatör kulüplerde futbol oynayan 73 yaşındaki Şerif Kunt, dünyada futbol oynayan en yaşlı oyuncu rekorunu kırmak için her gün antrenman yaptığını belirterek "Hedefim ülkemize dünyanın en yaşlı futbolcu unvanını taşımak. Futbol oynayan en yaşlı oyuncu unvanı için çalışıyorum" dedi.

1. Amatör Küme ekiplerinden Nevşehir Anadolugücü’ne transfer olan 73 yaşındaki Şerif Kunt, hedefinin 74 yaşında dünyanın en yaşlı futbolcusu unvanını elinde bulundurarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Mısırlı eski futbolcu Ezzeldin Bahader’i geçmek olduğunu söyledi.

1967 yılında futbola başlayan ve 55 yıldır faal futbol oynayan amatör futbolcu Kunt, “Hedefim ülkemize dünyanın en yaşlı futbolcu unvanını taşımak. Futbol oynayan en yaşlı oyuncu unvanı için çalışıyorum. Bunun yanında en uzun yıl sahada kalan oyuncu olma hedefim var” dedi.

2-003.jpg

'HEDEFİM GENÇLERE ÖRNEK OLMAK'

Nevşehir Anadolugücü Spor’da amatör olarak futbol oynayan Kunt; “Futbola 1967 yılında Trabzon Araklı sporda başladım. 55 yıldır aktif sporculuk hayatım var. Hedefim önce gençlere örnek olmak. Onları sporun içerisine katmak. Belli bir yaştan sonra sporu bırakan insanlara örnek olmak istiyorum. Hayatın bitmediğini sporun içerisinde kaldığınız sürece bu işi başarabileceklerini göstermek istiyorum” dedi.

Dünya rekoru kırarak adını Guinness rekorlar kitabına yazdırmak istedğini söyleyen Şerif Kunt, “Bildiğim kadarıyla Mısırlı bir futbolcu 74 yaşına kadar futbol oynayarak dünya rekorunu kırdı. Ben bu rekoru kırarak bu unvanı da Türkiye’ye kazandırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN