Kartal’ın hedefi nokta atışı

Kartal’ın hedefi nokta atışı

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer hareketliliği başladı. Siyah-Beyazlı yönetim, teknik heyetin belirlediği bölgeler için uygun oyuncu arayışlarını sürdürürken Antalya kampının ardından nokta atış yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Fransız teknik adam Valerien Ismael’in raporu ile kadrosunu İngiltere Premier Lig’den getirilen yıldız isimlerle güçlendiren Beşiktaş’ta işler yolunda gitmeyince dümene Şenol Güneş geçmişti. Ismael döneminde kurulan kadroya kendi sistemini adapte etmek isteyen tecrübeli teknik adam, çalıştığı süreçte zayıf gördüğü bölgeleri tespit etti. Yönetimden 4 transfer talep eden Güneş, yapılacak kampın ardından 4 bölgeden en önemli olanlarını da belirleyecek.

Ismael’in değişmez futbolcularından olan Arthur Masuaku’yu veto eden Güneş, stoper ve sol bek takviyesi isterken, takımın hücum gücünü artıracak bir forvet transferi istiyor. Stoperde Montero ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken İspanya’dan Elche’nin Montero için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı iddia edildi. Ara transfer dönemi için menajerlerden de sürpriz öneriler alan Kara Kartal’a son olarak Sion’dan ayrılacak olan dünyaca ünlü forvet Mario Balotelli önerildi. Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla yıldızlaşan İtalyan forvet attığı 19 golle adından söz ettirmişti.

Sezon sonunda Adana Demirspor’la olaylı bir şekilde ayrılan Balotelli, Sion’a transfer olmuştu. Sion’la yollarının ayrılması beklenen Balotelli, teknik direktör Şenol Güneş’in transferi onaylaması halinde transfer edilecek. Arthur Masuaku’nun yerine sol bek pozisyonuna da transfer isteyen Güneş, scout ekibinin önerdiği Spartak Moskova forması giyen Casper Höjer’i de onayladı. Hücum performansıyla ön plana çıkan Höjer, bu sezon çıktığı 12 maçta 2 gol atıp 6 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ NWAKAEME’DEN VAZGEÇMİYOR

Sezon başında Trabzonspor’la yıllık maaş konusunda anlaşamayıp yollarını ayıran Nijeryalı kanat oyuncusu Antony Nwakaeme’nin menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerildiği iddia edildi. Sezon başında da Beşiktaş’la bir görüşme gerçekleştiren Nwakaeme, Siyah-Beyazlı yönetimle anlaşamamış ve Arap Yarımadası’na transfer olmuştu. Devre arasında sözleşmesini feshedecek Nwakaeme tekrardan Türkiye’ye dönmek istiyor. Trabzonspor’un şampiyonluğundaki en önemli etkenlerden olan Nwakaeme, süre aldığı 35 maçta 16 gol atarken 11’de asist üretti. Aceleci davranmayan Şenol Güneş, Nwakaeme konusunda henüz kararını vermedi.

JOSEF’İN GELECEĞİ GÜNEŞ’İN ELİNDE

Beşiktaş’ta Ankaragücü maçında yaşanan olaylardan sonra Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini dile getiren Josef De Souza kararını değiştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de Siyah-Beyazlı yönetimle yaptığı toplantıda kalmasından yana oy kullandığı tecrübeli orta saha kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Gelecek sezon Atiba ile yolların ayrılması beklenirken Şenol Güneş’in bu doğrultuda Josef’e ihtiyaç olduğunu ve takımda kalması gerektiğini belirtti. Yönetime Josef’in sözleşmesinin de uzatılmasını gerektiğini belirten Güneş, Brezilyalının takımda kalmasını istedi. Josef bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 8 maçta 1 asist üretti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN