Ahmet Nur Çebi'nin Valerien Ismael itirafı tepki topladı: Şenol Güneş'i kızdıracak açıklamalar! "Şenol Güneş'e saygısızlık..."

Ahmet Nur Çebi'nin Valerien Ismael itirafı tepki topladı: Şenol Güneş'i kızdıracak açıklamalar! "Şenol Güneş'e saygısızlık..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hatayspor yenilgisinin ardından yolların ayrıldığı Fransız teknik adam Valerien Ismael hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Çebi'nin genç teknik adam hakkındaki sözleri sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı. Bazı taraftarlar Çebi'nin Fransız teknik adam hakkındaki açıklamalarını 'Şenol Güneş'e saygısızlık' şeklinde yorumladı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e Fransız teknik adam Valerien Ismael yönetiminde başlayan ancak Hatayspor karşısında alınan yenilgi sonrasında genç teknik adamla yolları ayırarak Şenol Güneş'i göreve getiren Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Çebi'nin Valerien Ismael itirafı siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

TRT Spor'da Fatih Doğan ve Fırat Günayer'in sorularını yanıtlayan Başkan Çebi, Şenol Güneş'in kış transfer döneminde 4 transfer istediğini ancak kendisinin ise takıma yalnızca 1 transfer yapmayı düşündüğünü açıklayarak "Hocamızın 3-4 tane iyi olur dediği transfer var. 2'ye ikna edip 1'le sınırlayabilirsek iyi olur" dedi.

Hatayspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Fransız teknik adam Valerien Ismael'in Beşiktaş'a zarar vermemek adına görevi bırakmak istediğini duyuran Başkan Çebi, yapılan olumsuz yorumların genç teknik adamı demotive ettiğini vurguladı.

Başkan Çebi'nin Fransız teknik adam hakkında "Sabredilse daha iyi şeyler olabilirdi" diye konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Çebi'den Ismael sorusuna yanıt: İkisini de yapmasınlar! | NTVSpor.net

VALERİAN ISMAEL BENİM İÇİN KIYMETLİYDİ

Geçen sezon Sergen Yalçın ile yaşanan ayrılığa da açıklık getiren Başkan Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Ben bütün hocalara ve çalışan herkese desteğim. Abdullah Avcı'ya da sonuna kadar destek oldum. Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'ye de. Valerien Ismael de benim hocamdı ve yanında olmam, destek olmam gerekiyordu. Projelerimiz vardı, sosyal medyanın Ismael'i yargılaması, olumsuz yorumlar yapılması sürekli hocayı da demotive etti. Medya ilk günden itibaren neden Valerien Ismael'e hırçın davrandı, bilmiyorum. İnsanlar etkileniyor. Basının bir bakış açısı var. 'Doğru değil bu hoca' dediği zaman biri, arkasından binlerce kişi katlayarak gidiyor. Valerien Ismael, altyapıdan çocuklarla da oynamak istiyordu. Benim için kıymetli biriydi. Başka takımların hocasına yapılmayan eziyetler, Valerien Ismael hocaya yapıldı.

SABREDİLSE DAHA İYİ ŞEYLER OLABİLİRDİ

Hatay maçından sonra da Beşiktaş'a zarar vermek istemediğini söyledi ve istemeyerek de olsa gönderdik. Ona üzüldük, ama arkasından Şenol Güneş gibi bir değerli çalışma şansı bulduğumuz için kendimizi şanslı görüyoruz. Çalışkan, gayretli ve çalışma tekniği çok iyi olan biriydi. Sabredilse daha iyi şeyler olabilirdi. Hocalar gelir, hocalar gider. Bunlar olan şeyler. Mühim olan kalanlarla yola devam etmek.

İşte Ahmet Nur Çebi Sergen yalçın görüşmesinin detayları - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor

ABDULLAH AVCI BİZDEN ALDIĞININ YARISINA TRABZONSPOR'A İMZA ATTI

Abdullah Avcı hoca geldiğinde takım çok iyi değildi. İyi bir çıkış yakaladıktan sonra takım yine düşüş yaşadı. Biz bunu nasıl çözebiliriz diye konuşmaya gittik. 'Benim yapabileceklerim bu kadar' dedi. 'Enerjim bu' dedi. Eğer bu kadarsa 'yolları ayırmamız gerekiyor' dedim. 'Kontratta yazan fesih bedelini uygularsınız' dedi, 'şartlar ağır' dedim. 'Ben çalıştığım sürece almam' dedi. Ama maalesef, 'büyük bir hocayım' dedi, bir süre takım bulamadı. Ama daha sonra Trabzonspor'dan bizden aldığının yarısına anlaşmış. Aradaki farkı bizden talep etti. Benim için acıdır bu.

BEN KİMSEYİ GÖNDERMEDİM

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın parlayan yıldızı. Sergen Hoca, yıllarca bilinen de bir hoca. Onu ben getirdim, kimse cesaret etmezken. Hiç tereddütüm yoktu. 2.5 sezonda, bana göre son sezon hariç başarılı geçmiştir. Sonda da pandemi, pandeminin yarattığı antrenmansızlık... Tatsız bir süreç geçti. Sergen Hoca, daha sonra içerideki maçlarda da bir çıkış yakalayamayınca bana ayrılmak istediğini söyledi birkaç defa. 'Devam et, yanındayım' dedim. 2'sinde tamam dedi ama 3'üncüsünde 'Beşiktaş'a zarar vereceğim, ayrılmam lazım' dedim. Kalıyorum dese yine devam edecektim. Ben kalmasını istedim. Bir hoca bulana kadar Önder Hoca ile anlaştık. O da kupanın birini aldı. O gazla, motivasyonla 'Ha hocam devam, ha hocam devam', sonunda geldi 'Takatim kalmadı, çok kilo kaybettim' dedi. İşin ilginç tarafı, hep geliyorlar ve bir şeyler ters gidince üzülüyorlar, enerjilerini kaybedince gitmek istiyorlar.

ABDULLAH HOCA 'BEN GİTMEM BENİ SEN GÖNDER' DEDİ

Kan değişikliğinde fayda var diyelim. Ben kimseyi göndermedim. Herkes kendi gitmek istedi. Abdullah Hoca 'Ben gitmem, beni sen gönder' dedi. 'Ben iyi hocayım, çalışmazsam para alacağım ya da eksik alırsam alacağım' dedi. O gün Ismael'i getirmek gerekti. Güneş'i düşünmedim. Bir proje vardı kafamızda, uyguladık. Ben Sergen Hoca ve Ismael Hoca ile çalışırken Şenol Güneş'i düşünmedim. Şenol Güneş ile çalışırken de başka hocayı düşünmem."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN