A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar'dan çok konuşulacak Weghorst yorumu

A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar'dan çok konuşulacak Weghorst yorumu

A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar yorumladı. Güvenç Kurtar’ın Weghorst'u eleştirmesi Gündeme bomba gibi düştü. Weghorst'un çalım yeteneğini ve tekniğini eleştiren Kurtar, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu hakkında yorum yapan Güvenç Kurtar birçok kişi tarafından eleştirildi.Teknik direktör ve spor yorumcusu olan Güvenç Kurtar Beşiktaşlı yıldızı yerden yere vurdu. Wout Weghorst için 'kazma' ifadesini kullanan Kurtar, futbolcunun çalım atamayacağını söyledi. Kurtar yorumları ise gündeme bomba gibi düştü.

GÜVENÇ KURTAR NE SÖYLEDİ?

A Spor yorumcusu olan Güvenç Kurtar, Hollandalı Weghorst’u eleştiren sözleri ile sosyal medyada gündem oldu. Kurtar’ın yıldız futbolcu hakkında söylediği sözler ise oldukça merak ediliyor. Güvenç Kurtar, "Weghorst var ya... Şimdi Beşiktaşlılar bana kızacak ama, tam bir kazma. Kafa toplarından başka, dönemiyor edemiyor. Weghorst golcü. Ona bir şey demiyorum. Ancak klas bir hareketi yok. İki tane adam geçsin köpek gibi havlarım." sözlerini dile getirdi.

30 yaşındaki Weghorst, Burnley'den transfer edildi. Beşiktaş forması ile 7 kez sahalarda boy gösteren yıldız futbolcu çıktığı 7 maçta 3 gol atarken 4 asist yaptı. 

Güvenç Kurtar Yorumladı

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN