Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı herkesi şaşırttı! İmzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı herkesi şaşırttı! İmzayı atıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün yeni durağı belli oldu. Yıldız futbolcu sürpriz anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti.

Yarın akşam evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür takımdan ayrılıyor. Yıldız futbolcunun yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Sezon başından bu yana beklenen katkıyı yapamayan, 23 Aralık'taki Başakşehir karşılaşmasından bu yana forma şansı bulamayan 24 yaşındaki yıldız futbolcu dün sabah bordo-mavili yöneticiler ve Abdullah Avcı tarafından Umut Bozok ile kadro dışı bırakılmıştı. Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Genç yıldızın yeni durağı hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Abdülkadir Ömür'e talip oldu.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Hull City, Abdülkadir Ömür transferi için önemli aşama kaydetti. Hull City, final görüşmeleri sonrası oyuncuyu hafta başı sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için İngiltere’ye getirmeyi hedefliyor.

Bu sezon Trabzonspor forması altında 17 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu 6 asiste imza attı. Abdülkadir Ömür'ün kısa süre içerisinde İngiliz takımı ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN