Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın aldı

Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın aldı

Televizyon sunucusu Acun Ilıcalı futbol takımlarına yaptığı yatırımlarını sürdürüyor. Ocak 2022 tarihinde Championship takımlarından Hull City'yi satın alan Ilıcalı, bu sefer başka bir takımdan hisse satın aldığını duyurdu. İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'yi aldığını belirtti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Ilıcalı güçlü futbol yatırımlarının devam ettiğini açıkladı. Televizyon Sunucusu Acun Ilıcalı, birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak istediğini dile getirdi.

i.webp

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN