Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık

Adana Demirspor'da sürpriz ayrılık

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Süper Lig'in başarılı takımlarından Adana Demirspor Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal'la yollarını ayırdı.

Ayrılıklar Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirirken, 3 oyuncunun Adana Demirspor'un TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan kadro listesinde de yer almadığı görüldü.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Tarık Çamdal bu sezon 15 karşılaşmada forma giyerken, sezon başında kadroya katılan Kaan Kanak ise 22 maçta oynadı ve 2 asist yaptı. Adana ekibinin yaz transfer döneminde Antalyaspor'dan kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Ferhat Kaplan ise 7 karşılaşmada forma şansı buldu.

Adana Demirspor'un sözleşmesini feshettiği Tarık Çamdal'ın TFF 1. Lig Tuzlaspor ile transfer görüşmeleri yaptı ve İstanbul ekibine çok yakın olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN