Ahmet Ağaoğlu'ndan yabancı kuralı çıkışı

Ahmet Ağaoğlu'ndan yabancı kuralı çıkışı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp başkanları ile yapılan toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Transfer dönemine yaklaşmışken hala yabancı kuralıyla ilgili bir netlik yok" dedi.

Süper Lig sezonunun sona ermesinin ardından kulüp başkanları Kulüpler Birliği toplantısı bir biraraya geldi. Toplantının ardından Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yayıncı ve yabancı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

Haziran ayında yapılacak TFF başkanlık seçimi hakkında konuşan Ağaoğlu, "18 kulüp başkanının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. TFF Başkanlığı için muhtemel adaylarla bir görüşme yapacağız. Ardından bir yol haritası çizeceğiz. TFF Başkanlığı için bir an önce resmi adaylık açıklaması bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu sezonun bitmesine rağmen çözüme ulaşmayan sorunlar hakkında da konuştu. Ağaoğlu yeni sezon yayıncısının belli olmaması ve yabancı kuralı hakkında yorumda bulundu.

"Transfer dönemine yaklaşmışken hala yabancı kuralıyla ilgili bir netlik yok" diyen Ağaoğlu, "Bu çok önemli bir durum. Avrupa'da ön eleme maçları oynanacak. Kulüplerimiz acil olarak yabancı oyuncu mu transfer edecek, yoksa kadrosundaki yabancıları mı gönderecek?" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN