Ahmet Çakar, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından konuştu: ''Türk hakemliğinin iflası''

Ahmet Çakar, Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından konuştu: ''Türk hakemliğinin iflası''

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 yendi. Karşılaşmaya ise hakem Abdülkadir Bitigen'in kararları damga vurdu. Yorumcu Ahmet Çakar, tecrübeli hakeme sert yüklendi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maça ise hakem Abdülkadir Bitigen'in kararları damga vurdu. Karşılaşmada Galatasaray lehine iki kez beyaz noktayı gösteren Bitigen'in, Tete'nin yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı vermesi tartışmalara neden oldu.

ahmet-cakardan-flas-itiraf.jpg

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, X isimli sosyal medya platformundan paylaşımlarda bulundu. Çakar, Tete'nin pozisyonu hakkında ''Galatasaray-Antalyaspor tiyatrosu başladı. Komik bir penaltı. Senaryo beklendiği gibi devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, karşılaşma sonunda ise ''Türk hakemliğinin iflas gecesi. FIFA duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışındaki tüm takımlar meze edilmektedir. Haksız bir penaltı ve ofsaytımsı bir pozisyon ile Galatasaray maçı kazanmıştır. Vinicius Junior, yan hakemi suratına bakarak defalarca küfretmiştir; buna rağmen sahada kalmıştır. Antalyaspor katledilmiştir. Türk futbolu çürümüş, maalesef mafyalaşmış hale gelmiştir'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN