Ahmet Çakar'dan Fenerbahçeli taraftarları kızdıran açıklama! 'Eğer hakem, hakem olsaydı...'

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçeli taraftarları kızdıran açıklama! 'Eğer hakem, hakem olsaydı...'

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe- Alanyasppor karşılaşmasında tartışmalı kararlara imza atan hakem Çağdaş Altay'ı sert sözlerle hedef aldı.

Süper Lig'in 25. haftasına Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe- Alanyaspor karşılaşması damga vurdu. Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay'ın kararları maçın önüne geçerken spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Altay'a sert sözlerle yüklendi.

Bu sezon ilk kez bir büyük takımın maçını yöneten Altay'ın Tadic ve Cengiz Ünder'e kırmızı kart göstermemesi ve ikinci yarının hemen başında ev sahibi takım lehine tartışmalı bir penaltı kararına imza atması tepki topladı.

spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Altay'ın çaldığı düdüklere sert bir dille tepki göstererek Fenerbahçe'nin iki kırmızı kartının es geçildiğini belirtti.

Özellikle penaltı pozisyonuna dikkat çeken Çakar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Türk hakemliği adına skandal bir geceydi. Çok büyük hatalar yapıldı. İlk yarıda Tadic, rakibin bileğinin üstüne basıyor, mutlak kırmızı kart almalıydı. Yine ilk yarının sonunda sarı kartlı Cengiz, rakibini suratından itti. Mutlak sarı, dolayısıyla kırmızı kart. Eğer hakem hakem olsaydı, Fenerbahçe ilk yarıda 9 kişi kalırdı. Sonra bir de tuttu, ikinci yarının hemen başında bir penaltı uydurdu ki hiçbir şey yok. Bir yan topta rakibin elini hisseden Djiku kendini yere attı, hakem de penaltıyı veriverdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN