Ali Koç 27 yıl önce Aziz Yıldırım'ın şampiyonluğu verdiği yerden zaferle çıktı

Ali Koç 27 yıl önce Aziz Yıldırım'ın şampiyonluğu verdiği yerden zaferle çıktı

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının ardından Vole kanalında 90 dakikanın değerlendirmesini yapan Serdar Ali Çelikler 27 yıl önceki dosyayı açarken, ünlü yorumcunun 'Aziz Yıldırım 9 puan öndeyken Antep deplasmanında kaybetmiş ve şampiyonluğu vermişti, Ali Koç kurduğu kadroyla buna müsaade etmedi' sözleri oldukça beğeni topladı.

Süper Lig'in 20.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-0 yendi ve liderliğini devam ettirdi. Kritik mücadelenin ardından çok önemli açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler kötü performans gösteren oyuncuları deşifre ederken, ünlü yorumcunun Tadic, Szymanski, Serdar Aziz, Batshuayi ve İsmail Yüksek gibi futbolcuları eleştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Çeliklerin değerlendirmeleri...

SERDAR AZİZ ÇALIMI YİYİNCE ÇIKTI

Fenerbahçe Büyükekşi derbisini çok zor da olsa kazandı. Antep her maçta böyle oynarsa ilk 4'e girer. 0-0'a tur atlayacak takım gibi oynadı Antep. Serdar Aziz Draguş'tan çalımı yer yemez 'ben bununla uğraşamam' deyip sakatlandı.

TADİC'İN ARTIK KESİNLİKLE OYNAMAMASI LAZIM

Tadic'in artık kesinlikle oynamaması lazım, İsmail Yüksek'in Krunic transferinden etkilendiğini gördük. Gol kaçırdığı maçlardan sonra Dzeko'nun morali bozuluyor. Szymanski son derece kötü günündeydi. Batshuayi kalenin ağzında kaleciye çarptırıyor tüm bunlara rağmen Fenerbahçe maçı kazanmıştır.

aw119782-20.jpg

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ ŞART

Sumudica 5 gündür hastanedeyim diyor buna rağmen maça çok iyi hazırlanmışlar. İsmail Kartal ise ilk yarıyı çöpe attı. 50 tane kenardan orta yapıldı hepsi boş. Kenardan futbolcuları uyaracak bir antrenör eksik. Krunic, Bonucci tamam ama Çağlar Söyüncü mutlaka şart. Onyekuru tarzda bir kanat forvet de mutlaka şart.

AZİZ YILDIRIM ANTEP'TE 5 YEMİŞTİ

Tadic yerine King'in artık ilk 11'de başlaması lazım. Fenerbahçe 96-97 sezonunda 9 puan önde Antep'e deplasmanda kaybetti fark 6'ya düştü Galatasaray'a şampiyonluk kaybetti. Aziz Yıldırım Gaziantep'te 5 yemiş bir başkandı.

aw119782-12.jpg

Fatih Karagümrük'te oynayan Levent Mercan ve Adana Demirspor'da oynayan Yusuf Sarı haricinde Süper Lig devlerinin alacağı Türk oyuncu yok.

İSMAİL KARTAL YUSUF'A DİRSEK ÇEVİRDİ

Krunic geldi Fenerbahçe'de 3 Türk nasıl olacak? Defansa Çağlar gelecek Ferdi, İrfan ya da Cengiz. Serdar Aziz'i, Mert Hakan Yandaş'ı artık yavaş yavaş göndermen lazım. İsmail Kartal Avrupa'da 2 maç oynattığı oyuncuya şimdi dirsek yapıyor, Yusuf Akçiçek kadroya alınmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN