Ali Koç başkanlık için son kozunu oynadı! 60 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Ali Koç başkanlık için son kozunu oynadı! 60 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi iyice kızışmış durumda. Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran sarı-lacivertlilerde Aziz Yıldırım ve Başkan Ali Koç arasında kıyasıya bir mücadele geçiyor. İki başkan adayı transferler ile ilgili bombaları üst üste patlatırken gelen son haber taraftarları heyecana boğdu. Ali Koç başkanlık için son kozunu oynadı! 60 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de başkanlık heyecanı devam ediyor. Şuan için Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında geçen yarışta bomba haberler üst üste geliyor. Daha önce Jose Mourinho ile görüşme yaptıklarını ifade eden Aziz Yıldırım'a cevap sonunda geldi. Başkan Ali Koç son kozunu oynadı. 60 milyon euroluk yıldız golcüyü özel jetiyle getiriyor. Sarı-lacivertli taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hayırlı uğurlu olsun.

ALİ KOÇ SON KOZUNU OYNADI! 60 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Fenerbahçe'nin 8-9 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi transfer bombaları üst üste patlıyor. Fotospor'da yer alan habere göre, Aziz Yıldırım'ın Real Madrid'in eski yıldızı Benzema ile ilgili yakından ilgilendiği ifade edildi. Ancak gelen son bilgiye göre, Başkan Ali Koç'un 60 milyon euroluk yıldız için harekete geçtiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-28t091627-638.jpg

Aziz Yıldırım kısa süre önce Benzema'nın eski menajeri İspanyol Oscar Ribot ile görüştü. Fransız oyuncu şu anda bir menajerle çalışmıyor olsa da Ribot'la Yıldırım'ın görüşmesi dikkat çekmişti.

Bu sezon Al-Ittihad formasıyla 20 resmi maça çıkan Karim Benzema bu karşılaşmalarda 12 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

FENERBAHÇE'DE SEÇİM HEYECANI

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul toplantısı 30 - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul, 8 - 9 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak.

yeni-proje-2024-05-28t091454-465.jpg

Seçimde 2018'den beri kulübün başında olan Ali Koç ile 1998 ile 2018 yılları arasında Fenerbahçe Başkanlığı yapan Aziz Yıldırım yarışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN