Ali Koç: Biz yönetimdeyken bir daha stadımıza giremez

Ali Koç: Biz yönetimdeyken bir daha stadımıza giremez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylı Adana Demirspor mücadelesinin hakemi Ali Palabıyık için sert ifadeler kullandı. Koç, "Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, TFF binasına gitti. Sarı-lacivertli yöneticiler, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Riva'da "hakem yönetimi" konusunda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Yabancı hakem denememiz lazım. Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez." şeklinde konuştu.

ali-palabiyik.jpg
Ali Palabıyık

"VAR HAKEMLERİNİN YABANCI OLMASINI ÖNERDİK"

Görüşmenin içeriğine ilişkin de bilgi veren Başkan Koç, "Dün gece olanlar malumunuz. TFF'ye geldik ve nelerden, ne için rahatsız olduğumuzu ifade ettik. Bu hakemlerle gitmeyeceği apaçık ortada. Yabancı hakeme en çok ben karşıyken, artık bunu düşünecek hale geldim. En azından VAR hakemlerinin yabancı olmasını önerdik. Bizim FIFA'ya giden hakemlerimiz bile doğru düzgün İngilizce konuşamıyorlar. Orta hakemin niyeti dünkü gibi bile olsa VAR, doğru yönetilmeyi sağlayabilir." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN