Ali Koç Galatasaray'a fark atmayı kafayı koydu! Öyle bir ismi transfer etti ki... Şampiyonluk meşalesini şimdiden yaktı

Ali Koç Galatasaray'a fark atmayı kafayı koydu! Öyle bir ismi transfer etti ki... Şampiyonluk meşalesini şimdiden yaktı

Süper Lig'in ikinci haftasında, Fenerbahçe, Samsunspor karşısında 2-0'lık zaferle ayrıldı ve toplamda 6 puanla zirvede yer buldu. Transfer periyodunun etkileyici ekiplerinden biri olan sarı-lacivert takım, yeni bir global yıldız ile anlaşmaya vardı. İşte ayrıntılar...

Yeni sezonda İsmail Kartal'ın direktörlüğünde sahaya inen Fenerbahçe, hem Süper Lig'de hem de UEFA Konferans Ligi'nde etkileyici bir ivme yakaladı.

Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sıra olarak tamamlayıp UEFA Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan sarı-lacivertler, Zimbru ve Maribor'u geride bıraktı.

Play-Off aşamasında karşılarına çıkan rakip Twente oldu ve temsilcimiz, 24 Ağustos'ta Kadıköy'de bu ekiple karşı karşıya gelecek.

Rövanş müsabakası, 31 Ağustos'ta Hollanda'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

LİGDE FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ

Avrupa'daki başarılı seyrin yanı sıra, Trendyol Süper Lig'de de dikkat çeken bir ivme yakalayan Kanarya, Gaziantep FK ve Samsunspor'u mağlup ederek, serisini sürdürdü.

İsmail Kartal ve öğrencileri, bu zaferlerle birlikte 6 puan kazanarak haftayı lider sırada kapattı.

ALTAY BAYINDIR'A VEDA

The Athletic'in aktardığına göre, İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, Altay Bayındır'ı Yunanistan'da sağlık kontrollerine tabi tuttu.

Manchester United, daha önceleri sırt rahatsızlığı bulunan yetenekli kalecinin son sağlık durumunu öğrenmek istediği kaydedildi.

Erik ten Hag yönetimindeki takımın, 25 yaşındaki kalecinin sağlık sonuçlarına göre transfer sürecini sonlandıracağı belirtildi.

6 MİLYON EURO BONSERVİSLE YOL AÇILDI

Sports Digital kaynakları, Manchester United'ın Altay Bayındır için belirlenen 6 milyon Euro'luk serbest kalma maddesine onay verdiğini duyurdu.

2-010.jpg

DÜNYA YILDIZI YOLA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, uzun zamandır radarında olan global yetenek Dominik Livakovic ile anlaşma sağladı.

Dinamo Zagreb'in formasını terleten Hırvat kalecinin, imza atma amacıyla yarın İstanbul'a ayak basması beklenmekte.

Fenerbahçe'nin, 9+1 milyon Euro bonservis ücretiyle bu transferi sonuçlandırması öngörülüyor.

Bu yetenekli kalecinin yıllık 2 milyon Euro maaşla anlaştığı alındı bilgi arasında.

DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU

Dominik Livakovic, Katar'da sahne alan 2022 FIFA Dünya Kupası'nda sergilediği performansla birçok dev ekibin radarına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN