Ali Koç'un 'Riva'ya gelir sizi tokatlarız' tepkisini açıkladı Türkiye'de yer yerinden oynadı

Ali Koç'un 'Riva'ya gelir sizi tokatlarız' tepkisini açıkladı Türkiye'de yer yerinden oynadı

(FB HABERLERİ...) Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra 343 Digital kanalında çıkan talihsiz olayları değerlendiren Haluk Yürekli ve Murat Aşık TFF'yi hedef alarak 'Hala görevdesiniz, hala o koltukta oturuyorsunuz' tepkisinde bulundu. Türkiye'nin gündemine oturan derbinin ardından 'İsmail Kartal ile Abdullah Avcı yumruklaştı' iddiası ise futbol kamu oyunda resmen bomba etkisi yarattı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Beyaz TV'nin 'Abdullah Avcı ile İsmail Kartal yumruklaştı' haberi bir anda gündemi sarsarken, ünlü yorumcu Haluk Yürekli ve Murat Aşık'ın çıkan olayların perde arkasını aralaması dikkatlerden kaçmadı. İşte Yürekli Aşık'ın değerlendirmeleri...

TFF BAŞKANI HALA NASIL GÖREVDE?

Türkiye'de öyle bir Federasyon Başkanı var ki... İki takımı Arabistan'a götürdün Süper Kupa maçını oynatamadan geri getirdin, siyasi kriz çıkardın görevdesin. Bir kulüp başkanı hakemi yumrukladı sen hala görevindesin. İstanbulspor Başkanı takımı sahadan çekti sen görevindesin, dün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında taraftar sahaya indi futbolculara saldırdılar, futbolcular taraftarlara karşılık verdi sen hala görevdesin. Dünyanın herhangi bir ülkesinde şu olayların sadece bir tanesi yaşansa o başkanı orada tutmazlar.

18264015.jpg

SELAHATTİN BAKİ'Yİ HANGİ GÜÇ SUSTURDUYSA...

Bu işlerin buraya gelmesinin yegane sorumlusu TFF Başkanıdır. Ali Koç 4,5 ay önce Divan Kurulu'nda 'Riva'ya geliriz tokatlarız, duyarsanız şaşırmayın, hakemler omurgasız, hakemleri AVM'yi sıkıştırın şunu yapın bunu yapın' dediği anda Ali Koç'a gereken cezayı vermezsen iş buralara kadar gelir. Her şeyi halının altına süpürerek, kafanı kumun altına sokarak TFF Başkanı, Türk futboluna büyük zarar vermeye devam ediyor. Selahattin Baki'yi Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra susturan güç kimse o güç herkesi sustursun.

GEREKEN CEZALARI VERMEZSEN...

Mert Hakan Yandaş hakeme 'dikkatli ol buradan çıkamazsın' diyor Mert Hakan cezasız kalıyor. Sen gereken cezayı vermezsen, Ali Koç'a, Dursun Özbek'e, Faruk Koca'ya gereken cezayı vermezsen herkes illegal olayları kendinde hak olarak görür.

18264294-001.jpg

İSMAİL KARTAL İLE ABDULLAH AVCI ARASINDA KAVGA

Bu kadar kavga içerisinde bir tek Eren Elmalı'a teşekkür ediyorum, bir tek o kavganın önüne geçmek istedi. Maçtan sonra Beyaz TV'de 'Abdullah Avcı ile İsmail Kartal'ın yumruklaştığı' yönünde haber yapıldı. Hatta Avcı'nın gözünde bir şişme vardı ama o şişme arbedede olmuş. Ben bunu Avcı'ya sordum kendisi de bu kavgayı yalanladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN