Alperen Şengün maça damga vurdu: Milli basketbolcudan triple-double

Alperen Şengün maça damga vurdu: Milli basketbolcudan triple-double

Milli basketbolcu Alperen Şengün’ün triple-double yaptığı maçta Houston Rockets, Oklahoma City Thunder’ı 112-106 mağlup etti.

NBA'de Houston Rockets, deplasmanda Oklahoma City Thunder’ı 112-106 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Paycom Center’da oynanan mücadelede milli basketbolcumuz Alperen Şengün performansıyla gecenin öne çıkan ismi oldu.

halpe3sxyaaoxl8.jpeg

Karşılaşmada 37 dakika süre alan Alperen Şengün, 17 sayı, 12 ribaunt, 11 asist ve 3 blokla oynayarak bu sezon ikinci, NBA kariyerinde ise 10. kez triple-double yaptı.

Houston Rockets’ta Tari Eason 26 sayı ve 8 ribaunt, Jabari Smith Jr. 22 sayı ve 10 ribaunt, Kevin Durant 20 sayı, Reed Sheppard ise 16 sayı ve 6 asistle galibiyete katkı sağladı.

Oklahoma City Thunder’da Cason Wallace 23 sayı, Isaiah Joe 21 sayı, Chet Holmgren 17 sayı ve 14 ribaunt, Aaron Wiggins 17 sayıyla mücadeleyi tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN