Altay Süper Lig'e yükseldi

Altay Süper Lig'e yükseldi

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Altınordu'yu 1-0 yenen Altay, Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Altınordu ile Altay, TFF 1. Lig play-off finalinde karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 mağlup eden Altay, Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım oldu.

Altay'a Süper Lig biletini getiren golü, 89. dakikada Marco Paixao kaydetti.

38 yıl sonra Altay'a teknik direktör olarak dönen Mustafa Denizli, İzmir ekibinin 18 yıllık Süper Lig hasretine son vererek tarihi bir başarıya imza attı.

MAÇTAN NOTLAR

İzmir ekipleri Altınordu ile Altay arasında oynanan Spor Toto 1. Lig play-off final maçını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.

Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off final maçını takip etmek için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen Bakan Kasapoğlu, karşılaşmayı protokol tribününden seyretti.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra mücadeleyi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile TFF Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik de karşılaşmayı takip edenler arasında yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN