Arda Güler Galatasaray paylaşımlarını beğendi Milano'ya biletini kestirdi

Arda Güler Galatasaray paylaşımlarını beğendi Milano'ya biletini kestirdi

Real Madrid'de Carlo Ancelotti tarafından fazla forma şansı verilmeyen ve son oynanan Valencia maçında yedek kulübesinden çıkamayan Arda Güler'in yeni takımı belli oldu. İşte dün Beşiktaş-Galatasaray derbisinden sonra Sarı Kırmızılı oyuncuların paylaşımlarını beğenen Arda'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in geleceğine dair çarpıcı bir gelişme yaşandı.

MİLAN ARDA GÜLER İÇİN BASTIRIYOR

Marca'nın haberine göre; Milan, Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

ZLATAN İBRAHİMOVİC ANCELOTTİ İLE GÖRÜŞECEK

Haberde, Milan'ın tıpkı Brahim Diaz'da olduğu gibi Arda Güler'i 2 yıllığına kiralamak istediği ifade edilirken, kulüpte özel danışmanlık görevini üstlenen Zlatan Ibrahimovic'in Arda Güler transferi ile bizzat ilgileneceği belirtildi. 19 yaşındaki Arda Güler, sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 artı 10 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

dbe4cb5b63ed4941a88ca6a3e056d58a.jpg

Milli futbolcu bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 5 maçta 92 dakika süre aldı ve skor katkısı yapamadı. Son oynanan Valencia maçında da yedek kulübesinden çıkamayan Arda Güler'in, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın 'Galatasaray' paylaşımlarını beğenmesi büyük dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN