Arda Güler'den final öncesi açıklama: Hayal kırıklığım yok

Arda Güler'den final öncesi açıklama: Hayal kırıklığım yok

Real Madridli Arda Güler, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde forma giymemiş olmanın hayal kırıklığına sebep olmadığını belirtti. Arda, "Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon forma giyemedim ama bundan dolayı hayal kırıklığım yok. Önemli olan oradaki kupayı almak" şeklinde konuştu.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, 1 Haziran Cumartesi günü Borussia Dortmund ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finaline odaklanırken, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki milli futbolcu, kupayı kazanarak Türk futbol tarihine geçmek istediğini ifade etti. İlk final deneyimini yaşayacak olmanın mutluluğunu ve gururunu dile getiren Arda, "Finale kaldığımız için ve benim ilk finalim olmasından dolayı çok mutluyum, çok gururluyum" dedi.

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMADIM'

Arda, sezon başında sakatlıklarla mücadele ettiğini ancak son zamanlarda formunu bulduğunu ve aldığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirdiğini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon forma giyemediği için hayal kırıklığı yaşamadığını vurgulayan genç oyuncu, önemli olanın kupayı kazanmak olduğunu dile getirdi.

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti ise Arda Güler'in performansından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Arda'nın son maçlarda gösterdiği kabiliyeti ve attığı önemli gollerle takıma katkı sağladığını belirten Ancelotti, genç futbolcunun cumartesi günkü final maçında da faydalı olabileceğini söyledi. Ancelotti, Arda'nın sahip oldukları opsiyonlardan biri olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN