Aslan yılın transfer bombasını patlattı! Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı! Yer yerinden oynayacak...

Aslan yılın transfer bombasını patlattı! Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray'a imzayı attı!  Yer yerinden oynayacak...

Ara transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, yaz transfer dönemi için bombayı şimdiden patlatarak Trabzonspor'un eski yıldızıyla el sıkıştı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın akşam evinde Çek ekibi Sparta Prag'ı konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemi için ilk bombayı patlatarak ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Kış transfer sezonunda Derrick Köhn,Carlos Vinícius ve Serge Aurier'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer dönemi için bombayı patlattı. Aslan, Trabzonspor'un eski yıldızıyla sezon sonu için şimdiden el sıkıştı.

Gelecek sezon kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, bu hedef doğrultusunda ilk imzayı attırdı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Fransız ekibi Lille formasını terleten milli yıldız Yusuf Yazıcı ile her konuda anlaştı.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Ara transfer döneminin son günlerinde Fransa'ya giden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un Yusuf Yazıcı'nın menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi. Bu görüşmede Timur'un milli futbolcu ile sezon sonu için el sıkıştığı öne sürüldü.

Bu sezon Fransız ekibinin forması altında 30 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda takımına 10 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Milli yıldız geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını terletmiş ve sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız ekibine geri dönmüüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN