Aslan'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Kartal istedi Galatasaray transfer ediyor...

Aslan'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Kartal istedi Galatasaray transfer ediyor...

Yeni sezonda Avrupa'da başarıyı hedefleyen Galatasaray, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan golcü ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, ezeli Beşiktaş'ın transfer gündemine yer alan golcü isme kancayı taktı. Aslan, ezeli rakibinin transfer listesinde yer alan golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi play-off turunda başlayacak olan Galatasaray, Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmak için iddialı bir takım kurmayı hedefliyor. Her mevkide alternatifli bir takım kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti. Aslan, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan golcü ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Bundesliga ekibi Heidenheim formasını terleten Alman golcü Jan-Niklas Beste için devreye girdi.

Bu sezon Alman ekibinin forması altında 32 karşılaşmada görev alan Alman golcü, bu karşılaşmalarda 8 gol 14 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman golcü, hücum hattında sol kanatta görev alıyor.

Beşiktaş kanat oyuncusunu buldu: Jan-Niklas Beste kimdir? - Son Mühür - En Güncel İzmir Haberleri, Son Dakika

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN