Aziz Yıldırım basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Zamanlaması manidar

Aziz Yıldırım basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Zamanlaması manidar

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı hangi kanalda canlı yayınlanacak? 20 yıl başkanlık koltuğunda oturduktan sonra 2018 yılında Ali Koç'a farklı şekilde seçimi kaybeden Aziz Yıldırım, 3 yıl sonra ilk kez basın toplantısı düzenleyecek. İşte, Aziz Yıldırım basın toplantısı yayın bilgileri...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde hafta sonu yapılacak seçimli kongreden iki gün önce basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün dünü, bugünü, yarını hakkında konuşacağını ifade etti. Başka bilgi paylaşmayan eski başkanın, Ali Koç hakkında söyleyecekleri merak konusu oldu.

AZİZ YILDIRIM'IN BASIN TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 yıl sonra basın toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıkacak. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 25-26 Haziran 2021 günlerinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde eski başkanın açıklama yapması 'manidar' bulundu.

Başka adayı olmayan Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 11.30'da başlayacak ve Fenerbahçe TV başta olmak üzere diğer spor kanallarından da canlı yayınla ekranlara gelecek. 2018 yılındaki seçim döneminde Başkan Aziz Yıldırım, başkan adayı Ali Koç'un açıklamalarının FBTV'de verilmesini yasaklamış, Koç'un FBTV'ye çıkma isteğini de reddetmişti.

AZİZ YILDIRIM BASIN TOPLANTISINDA NE KONUŞACAK?

Fenerbahçe'nin dünü, bugünü ve yarını üzerine açıklamalarda bulunacağını açıklayan Aziz Yıldırım, basın toplantısında neler konuşacağı hakkında bilgi vermedi.

Aziz Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

"24 Haziran Perşembe günü saat 11.30'da Çırağan Sarayı'nda, hepimizin ortak sevdası olan Fenerbahçe'nin dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşacağımız bir basın toplantısı yapıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN