Fenerbahçe'nin tek başkan adayı Ali Koç

Fenerbahçe'nin tek başkan adayı Ali Koç

Yarın gerçekleştirilmesi planlanan Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların seçimi yapılacak. Gerçekleştirilecek kongrede Ali Koç başkanlık için tek aday olarak seçime girecek.

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yarın başkan, yönetim kurulu ve diğer kurulların seçimi yapılacak. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak seçime girecek.

Düzenlenecek genel kurul kulüp tarihinde ikinci kez statta gerçekleşecek ve aidatını yatıran 29 bin 9 üye kurulda oy kullanabilecek.

Oy kullanma işlemi yarın saat 10.00'da başlayacak ve 17.00'ye kadar devam edecek. Saat 17.00'den önce sandık başına geldikleri tespit edilen üyeler, saat 17.00'den sonra da oylarını kullanabilecek.

Kulüp başkanlığı için adaylık başvuruları, genel kurula katılma hakkı olan 200 üyenin noter tasdikli belgeleri ile yapılıyor.

ALİ KOÇ 2. DÖNEM İÇİN OY İSTEYECEK

Seçime tek aday olarak giren Ali Koç, Fenerbahçe'de 2. dönemi için üyelerden oy isteyecek. Üç yıl önceki seçimde 20 yıllık başkan Aziz Yıldırım karşısında oy kullanma hakkına sahip 26 bin 2 kişiden 21 bin 350 kişi oy kullanmış ve bu oyların 16 bin 92'sini elde eden Ali Koç, sarı-lacivertlilerin 33. başkanı olmuştu.

Kongrenin ikinci gününde yarın başkanlık seçiminin yanı sıra yönetim kurulu ve diğer kurullar da seçilecek. Başkanın yanı sıra yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi, denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi, disiplin kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi, sicil kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi, balotaj kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi, tarih, müze ve arşiv kurulunun asıl ve yedek üyelerinin seçiminin ardından seçim sonuçları açıklanacak.

EYÜP YEŞİLYURT SEÇİME GİREMEYECEK

Fenerbahçe'de başkan adaylığını duyuran Eyüp Yeşilyurt, seçime giremedi. Gerekli imza şartını yerine getiremediği için seçime giremeyeceğini açıklayan Yeşilyurt'un yanı sıra aday olacağını duyuran Engin Verel de dün bu kararından vazgeçtiğini bildirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN