Ali Koç: Artık kırgın değilim, kızgınım

Ali Koç: Artık kırgın değilim, kızgınım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün kendisi hakkında açıklamalar yapan eski başkan Aziz Yıldırım'a sert çıktı. Yıldırım'a "Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım hala benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş." diyen Ali Koç, kendisini FB TV'de tartışmaya davet etti.

Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. "Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım hala benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş. Biz yüz yüze geleceğiz Aziz Yıldırım. Siz benimle gelmezseniz, ben sizinle geleceğim. Kaçmak yok " dedi.

Yıldırım'ı FB TV'ye tartışmaya davet eden Koç, "Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik." diyerek ekibinin Yıldırım'ı yanlış yönlendirdiğini dile getirdi.

"BENİ MAHKEMEYE VERMEZSENİZ ADAM DEĞİLSİNİZ"

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları hakkında konuşan Ali Koç, şu ifadeleri kullandı, "Benim için siz, artık sadece Aziz Yıldırım'sınız. Siz kendinizi Fenerbahçe'den de üstün görüyorsunuz. Kulübe artık zarar veriyorsunuz. 3 sene önceki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Beni küçümsemek için yaptıklarınız, aslında Fenerbahçe'yi küçük gösteriyor. Kibri ve parmak sallamaları unutmuştuk. Keşke hatırlamasaydık bunları. Sayın Yıldırım, bir durun. İntikamınızı başkanlığımdan sonra alın. Yaptığınız özel toplantılarda benim bir FETÖ projesi olduğumu anlattınız. Yazıklar olsun size. Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz. Keşke elimizden tutsaydınız. Keşke zaman zaman size danışabilseydik. Sivas maçından sonra sevindiniz mi, üzüldünüz mü? Dünkü konuşmayı yapan kişinin sevinmesi mümkün olamaz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Birleştirici olacakken, camiada kazan kaynasın, bölünmeler oluşsun diye herhalde bir fitili ateşliyorsunuz. Biz yüz yüze geleceğiz Aziz Yıldırım. Siz benimle gelmezseniz, ben sizinle geleceğim. Kaçmak yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN