Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert sözler: Kimse kendini Fenerbahçe'nin üzerinde göremez

Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a sert sözler: Kimse kendini Fenerbahçe'nin üzerinde göremez

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısında Ali Koç'u hedef alarak yaptığı açıklamalara eski yönetici Saadettin Saran'dan tepki geldi: Kimse kendini Fenerbahçe'nin üzerinde göremez. Ali Koç'un üç yılını eleştirmek başka şeydir; seçilmiş Fenerbahçe başkanına hakaret, aşağılama başka...

Eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran, Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a yönelik sözlerinin 'haraket' olduğunu belirterek tepki gösterdi. Saran, "Kimse kendini Fenerbahçe'nin üzerinde göremez. Ali Koç'un üç yılını eleştirmek başka şeydir; seçilmiş Fenerbahçe başkanına hakaret, aşağılama başka" dedi.

Saran sözlerine şöyle devam etti:

"Başkanın tabii ki yanlışları olmuştur. Bize düşen, başkanın hatalarından ders çıkartarak başarılı olması yönünde, onun etrafında kenetlenmektir. Dolayısıyla, eski başkan Aziz Yıldırım'ın her şeyden önce üslubunu kabul edilemez buluyorum."

'FENERBAHÇE DEĞERLERİNE AYKIRIDIR'

Aziz Yıldırım'ın "Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim" söylemini de eleştiren Saran, "Bu söylem Fenerbahçe değerlerine, kültürüne tamamen aykırıdır. Hiç kimse kendini 1907'de kurulmuş Fenerbahçe'nin üzerinde göremez. Fenerbahçe halkındır, ben Fenerbahçeliyim! diyen herkesindir. Aziz Bey'i bu konuda sonuna kadar kınıyorum. Bu tip söylemler Fenerbahçe'ye bir şey katmaz; sadece zarar verir" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN