Cumhurbaşkanlığı'ndan Fenerbahçe'ye transfer

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fenerbahçe'ye transfer

Mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimleri için oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlandı. Yeniden başkan seçilen Koç'un yeni yönetim kurulunda, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Nüket Küçükel Ezberci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Osman Ketenci'nin oğlu Ahmet Ketenci de yer alıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi tamamlandı

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen ve sarı-lacivertli kulübü gelecek 3 yılda yönetecek ekibin belirlendiği seçimde genel kurul üyelerine oy kullanabilmeleri için 38 sandık hazırlandı.

Genel kurulda aidatını yatıran 29 bin 9 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erdi.

20210626-2-48930835-66437079.jpg

ALİ KOÇ'UN BAŞKANLIKTAKİ İKİNCİ DÖNEMİ

25-26 Haziran 2021 günlerinde yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısının ilk gününde, 2019 ve 2020 yılları yönetim kurulu üyeleri, yönetim ve denetim olarak oy birliğiyle ibra edildi.

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe'de ikinci dönemi için genel kurul üyelerinden oy istedi.

Başkan Koç, Haziran 2018'de gerçekleştirilen kongrede Aziz Yıldırım'a büyük üstünlük kurarak sarı-lacivertli kulübün 33. başkanı olmuştu.

20210625-2-48923437-66422204.jpg

ALİ KOÇ'UN LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Seçime tek aday olarak giren Ali Koç'un yeni yönetim kurulunda Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Nüket Küçükel Ezberci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Osman Ketenci'nin oğlu Ahmet Ketenci de yer alıyor.

Başkan Koç'un yönetim kurulu asil ve yedek listesi şöyle:

Asil: Erol Bilecik, Burak Çağlan Kızılhan, Ömer Temelli, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin.

Yedek: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN