Barcelona'nın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor! Resmen açıkladı...Kartal'ın yeni hocası belli oldu!

Barcelona'nın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor! Resmen açıkladı...Kartal'ın yeni hocası belli  oldu!

Rıza Çalımbay ile yolları ayırması beklenen Beşiktaş'ın yeni hocası şimdiden belli oldu. Kartal, İspanyol devi Barcelona'nın eski teknik adamı ile masaya oturdu...

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'nun konuğu olarak rakibini 0-2 mağlup eden Beşiktaş, grup aşamasını galibiyetle tamamladı. Bu sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan siyah-beyazlı ekip, devre arasında büyük bir yeniliğe gitmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay ile yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, İspanyol dünya devi Barcelona'nın eski teknik adamı ile masaya oturdu.

Beşiktaş'ın, takımın başına geçtiği günden bu yana şikayetçi açıklamaları ile tepki toplayan Rıza Çalımbay ile yolları ayıracağı öne sürüldü. Teknik adam arayışlarına şimdiden başlayan siyah-beyazlı ekip, Barcelona'nın eski hocasıyla masaya oturdu.

Fotomaç'ın haberine göre; Son olarak Villarreal'i çalıştıran Quique Setién, Santander Grupo Barymont Uluslararası Spor Forumu'na katılarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Beşiktaş'tan Real Madrid'in İstanbul'daki karşılığı olarak bahseden Setién, siyah-beyazlı ekipten teklif aldığını açıklayarak "Türkiye'den bir telefon aldım. Ama bunu düşünmem gerekiyor. Kısa süre içerisinde karar vermem gerekiyor." açıklamasında bulundu.

2020 yılında Barcelona'yı çalıştıran 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam İspanyol ekibinde 25 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 16 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgi elde eti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN