Belçikalılardan Beşiktaş için küstah sözler! Beraberliği hazmedemiler!

Belçikalılardan Beşiktaş için küstah sözler! Beraberliği hazmedemiler!

UEFA Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşan Beşiktaş İstanbul'a 1-1 eşitlikle döndü. Beraberliği hazmedemeyen Belçika basını, karşılaşma hakkında skandal ifadeler kullandı.

UEFA Konferans Ligi'nde ilk hafta karşılaşmasında D Grubu'nda Belçika ekibi Club Brugge'nin konuğu olan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, rakibi ile 1-1 berabere kalarak Konferans Ligi'nde grup aşamasına puanla başladı. Ancak Belçikalılar bir puanı hazmedemeyerek siyah-beyazlı ekip hakkında tepki çeken ifadelere kullandı.

BBC Türkçe'den Yusuf Özkan'ın haberine göre; VRT, 1-1 sona eren karşılaşma hakkında “Club Brugge kolayca 5 gol bulabilirdi ancak son vuruşu yapamadı. 1-0’dan sonra skoru korumak zordu. Cenk Tosun, Nielsen'den gelen berbat bir pasın ardından bunu kanıtladı. Sonuç, Club Brugge için tam bir hayal kırıklığı" ifadelerini kullandı.

Het Nieuwsblad gazetesi ise “Club Brugge, en az 3 farkla kazanması gereken maçı acı bir beraberlikle noktaladı” yorumunda bulunurken beraberliği 'hak edilmemiş' olarak tanımladı.

Gazetede şu ifadelere yer verildi:

"Hak edilmemiş ve Club Brugge için son derece acı verici bir olay”

Belçika basınında yer alan bu ifadelere siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN