Beşiktaş bombayı şimdiden patlatıyor! Kartal'a 12 milyon euroluk savunmacı...

Beşiktaş bombayı şimdiden patlatıyor! Kartal'a 12 milyon euroluk savunmacı...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, 12 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlaması için şimdiden çalışmalara başladı. Kartal, gözünü 12 milyon euroluk savunma oyuncusun dikti.

Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlaması için çalışmalara şimdiden başladı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başlayan siyah-beyazlı ekip, 12 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; Onur Bulut ve Svensson'un performansından memnun olmayan siyah-beyazlı ekip, sağ bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı. Kartal, Santos'un raporu doğrultusunda İngiltere Premier Lig ekibi Brighton formasını terleten 23 yaşındaki Ganalı savunma oyuncusu Tariq Lamptey'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Tariq Lamptey: Why Ghana target will not be in action for Brighton & Hove Albion against West Ham United | Goal.com Singapore

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Ganalı sağ bek, bu sezon İngiliz ekibinde 14 maçta görev alırken 4 asiste imza attı. Kartal'ın kısa süre içerisinde Gineli sağ bek ve İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN