Beşiktaş taraftarının hayali gerçek oluyor! Hasan Arat 15 milyon euroluk kralı tahtına geri getiriyor. Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş taraftarının hayali gerçek oluyor! Hasan Arat 15 milyon euroluk kralı tahtına geri getiriyor. Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. En kötü sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst üste geliyor. Forvet hattını güçlendirmek isteyen yönetim ilk adımı attı. Beşiktaş taraftarının hayali gerçek oluyor! Başkan Hasan Arat 15 milyon euroluk kralı tahtına geri getiriyor. Resmi teklif yapıldı, imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon adeta hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için harekete geçildi. İyi bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Beşiktaş taraftarının hayali gerçek oluyor! Başkan Hasan Arat 15 milyon euroluk kralı tahtına geri getiriyor. Kulübü tarafından sözleşmesi feshedildi. Resmi teklif yapıldı, imzası an meselesi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Ortaya atılan son transfer iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Fotospor'da yer alan habere göre, Suudi Khalej News, Al Nassr’ın transfer dönemlerinde Beşiktaş ile adı anılan Anderson Talisca’nın sözleşmesinin feshedilmesini istediğini yazdı. Bu durumda Beşiktaş'ın Talisca transferinde önü açılmış olacak.

yeni-proje-2024-05-29t135713-398.jpg

HASAN ARAT KRALI TAHTINA GERİ GETİRİYOR

Al-Nassr, Anderson Talisca’nın sözleşmesini fesih etme kararı aldı. Bu durumda Brezilyalı yıldızın transferin bir engel kalmamış oldu. Beşiktaş'ın ise Talisca transferini bitirmek istediği belirtildi. Başkan Hasan Arat'ın 15 milyon euro değerindeki yıldızla yakından ilgilendiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-05-29t135702-087.jpg

Sezonun yarısında sakatlanan Anderson Talisca, çıktığı 25 maçta 25 gol 4 asistlik perfomans sergiledi. Brezilyalı yıldızın 15 milyon euro’luk piyasa değeri bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN