Beşiktaş'dan stopere dünya yıldızı hamlesi! Hasan Arat resmen açıkladı! Beşiktaşlılara Pepe'yi unutturacak! 40 milyon euro...

Beşiktaş'dan stopere dünya yıldızı hamlesi! Hasan Arat resmen açıkladı! Beşiktaşlılara Pepe'yi unutturacak! 40 milyon euro...

Teknik direktör Rıza Çalımbay önderliğinde Süper Lig'e devam eden Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Stoper hattını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar dünya yıldızını takıma katacak.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş, rakibi karşısında galibiyet alarak taraftar ve camiasını memnun etmek istiyor. Rıza Çalımbay önderliğinde yoluna devam eden Siyah-Beyazlılar devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek.

Sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden istediği verimi alamayan Beşiktaş, tecrübeli isimleri kadrosuna katmasına rağmen, takıma yeni katılan isimlerden beklenen performansı sahada göremedi.

Devre arasında özellikle stoper hattına transfer isteyen deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay, sakatlık geçmişinin az olduğu bir ismi takıma kazandırmak istiyor. Çalımbay'ın isteklerine göre çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı kurmaylar transfer listesini daralttı.

HASAN ARAT AÇIKLAMIŞTI

Başkanlık seçiminden önce yaptığı açıklamada yurt dışından üç takımla transfer önceliğinde anlaştıklarını duyuran Hasan Arat, başkanlığa seçilmesinin ardından bu takımlarla direkt olarak görüşmelere başladı.

kimpembe1.jpg

PSG, Chelsea ve Al Hilal ile anlaşma sağlandığını duyuran Arat, öncelik olarak PSG'de forma giyen yıldız stoperi kadroya katmak istiyor. Rıza Çalımbay'ın da onay verdiği Fransız stoper için görüşmeleri sıklaştıran Siyah-Beyazlılar, takımında forma giyemeyen oyuncuyu en az kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Sakatlık problemleri nedeniyle takımında fazla süre bulamayan Presnel Kimpembe'in de farklı bir takımda forma giymeye sıcak baktığı iddia edildi.

kimpembe.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN