Beşiktaşlı futbolcu, ezeli rakibine bedavaya gidiyor! Yapılan teklifi kabul etti, anlaşma tamam

Beşiktaşlı futbolcu, ezeli rakibine bedavaya gidiyor! Yapılan teklifi kabul etti, anlaşma tamam

Bu sezon dört farklı teknik direktörün çalıştırdığı Beşiktaş'ta ara transfer dönemi hayal kırıklığıyla geçiyor. Kulüple anlaşmaya varamayan yıldız futbolcunun Süper Lig'deki ezeli rakibine transfer olacağı ileri sürüldü. İşte, son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları esiyor. Cenk Tosun ve Salih Uçan ile sözleşme uzatmak isteyen siyah-beyazlılar, iki oyuncudan da istediği geri dönüşü alamadı. Maaş konusunda Beşiktaş'ın teklifiyle iki oyuncu arasında ciddi fark olması sebebiyle anlaşma sağlanamadı.

FENERBAHÇE ARAYA GİRDİ

Mynet'te yer alan habere göre, Türk pasaportu olması sebebiyle Salih Uçan'ı gündemine alan Fenerbahçe, milli oyuncunun istediği maaşı vermeye hazır olduğunu ifade etti. İlk tercihi Beşiktaş'ta kalmak olan Salih Uçan ise siyah-beyazlılarla anlaşamadığı için Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

BEDAVAYA TRANSFER OLACAK

Sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta oynayacak Salih Uçan, sezon sonunda kontratının sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'ye resmi imzayı atacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN