Beşiktaş’ta Nakamura hamlesi

Beşiktaş’ta Nakamura hamlesi

Beşiktaş, Reims forması giyen Japon kanat oyuncusu Keito Nakamura için yeniden devreye girdi. Fransız ekibi, 25 yaşındaki futbolcu için bonuslar hariç en az 25 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, kanat hattını güçlendirmek için geçtiğimiz yaz da gündemine aldığı Keito Nakamura için yeniden harekete geçti. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Reims forması giyen Japon futbolcu, Beşiktaş’ın transfer listesinde yeniden üst sıralara çıktı.

kei3.jpg

Beşiktaş, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Haberde, siyah-beyazlıların daha önce Keito Nakamura için Reims’e 15 milyon euroluk teklif sunduğu ancak Fransız kulübünün bu öneriyi kabul etmediği belirtildi. Reims’in Japon futbolcunun ayrılığı için bonservis beklentisini yükselttiği aktarıldı.

kei4.webp

Fransız ekibinin, Nakamura için bonuslar hariç en az 25 milyon euro talep ettiği ifade edildi. Reims’in kısa süre önce gelen 18 milyon euroluk teklifi de geri çevirdiği kaydedildi. Bu gelişme, Beşiktaş’ın transferde daha yüksek bir maliyetle karşı karşıya kalabileceğini gösterdi. Keito Nakamura için Avrupa’dan başka kulüplerin de devrede olduğu belirtildi. İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın yanı sıra Marsilya’nın da 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

kei44.jpeg

Geçtiğimiz sezon Reims formasıyla 32 maça çıkan Nakamura, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Japon futbolcu, hücum hattında özellikle sol kanattaki etkinliği, skor katkısı ve bire birdeki becerisiyle dikkat çekti. Beşiktaş yönetimi, transfer şartlarının oluşması halinde Keito Nakamura için temaslarını ilerletmeyi planlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN