Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Dev takıma imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Dev takıma imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Ara transfer döneminde Fernando Santos'un raporu doğrultusunda yıldız isimleriyle yollarını ayıran Beşiktaş, bir yıldızıyla daha vedalaşıyor. Siyah-beyazlı ekibin yıldız oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın yıldız ismi, siyah-beyazlı ekibin ezeli rakibine imza atmak için geri sayıma geçti.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Bailly, Rosier ve Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan takviye çalışmalarını yürütürken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya çalışıyor.

Kartal bu hedef doğrultusunda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncularıyla masaya oturma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekibin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan ile henüz anlaşmaya varamamış olması sonrasında yıldız oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu oldu.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Gelecek sezon takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan için devreye girdi.

Trabzonsporlu bir sosyal medya kullanıcısının "Yeni sezon da Levent Mercan,Yusuf Özdemir Mustafa Eskihellaç ile yerli rotasyonunu toparlamalıyız" paylaşımına yanıt veren Konuksever, "Yaz oraya bir de Salih Uçan" dedi.

Salih Uçan'dan kariyer rekoru - Son Dakika Haberleri​​​​​​​

Konuksever'in bu paylaşımı Salih Uçan'ın sezon sonunda Trabzonspor'a imza atacağı şeklinde yorumlanırken çok sayıda etkileşim alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda bedelsiz olarak Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon Beşiktaş'ta 28 karşılaşmada görev alırken 3 gol 5 asiste imza attı Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Abdullah Avcının bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

2021-2022 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta forma giyen yıldız orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı forma altında toplamda 75 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 13 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN