Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Alanyaspor ile 3-3 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, gözünü ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismine dikti.
2021 yılından bu yana şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışında yer almayı amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda takviye çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlı ekip, bombayı patlatmak için kolları sıvadı.
İtalyan golcüsü Ciro İmmobile ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, golcü arayışlarına şimdiden başladı. Kartal, gözünü ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismine dikti.
Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Simon Banza, forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'a önerildi.
Siyah-Beyazlı kurmayların golcü oyuncu hakkında maliyet araştırması yaptığı öğrenildi. Bu sezon Trabzonspor forması altında 35 karşılaşmada görev alan Simon Banza, bu karşılaşmalarda 22 gol 7 asiste imza atarak 29 gole direkt olarak katkı sundu.
Trabzonspor'un Bodrum FK ille oynadığı karşılaşmanın kadrosuna alınmayan yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.