Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Yılın transferi imzayı atıyor: Kartal tek kuruş ödemeyecek...

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Yılın transferi imzayı atıyor: Kartal tek kuruş ödemeyecek...

Fernando Santos yönetiminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismiyle büyük oranda anlaştı. Karadeniz ekibiyle de transfer masasına oturan siyah-beyazlı ekip, yılın transferini bitirmek için geri sayıma geçti.

Rizespor karşısında alınan farklı galibiyetle kötü gidişatı sonlandıran Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Adana Demirspor'dan ayrılan Norveçli savunma oyuncusu Svensson'u kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, bu kez de ezeli rakibi Trabzonspor'un yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kartal, yılın transferi için resmen geri sayıma geçti.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde sürdüren Beşiktaş, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Kartal, ezeli rakibi Trabzonspor'a tarihi transfer çalımını atmak için kolları resmen sıvadı.

Dün başlayan kış transfer sezonunda kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Beşiktaş, Svensson'un ardından bir transferi daha resmen açıklamak için düğmeye bastı.

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas'ı kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, Yunan yıldız ile masaya oturdu. Sezon sonunda bordo-mavili ekibe veda etmesine kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde önemli mesafe alan Beşiktaş, Karadeniz ekibine resmi teklifini sundu.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Bakasetas transferi için pazarlık masasına oturdu.

Söz konusu gelişme hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, paylaşımında "Beşiktaş, Anastasios Bakasetas transferi için Trabzonspor’la görüşmelere başladı. Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunan oyuncudan para kazanmak istiyor. Başkanlar düzeyinde pazarlıklar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bakasetas'tan Ertem Şener'i şaşırtan yanıt: "Ben robot değilim!" | Goal.com Türkçe

Karadeniz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunan yıldızdan bonservis geliri elde etmeyi amaçladığı ve bu nedenle de Yunan yıldızın satışına onay verebileceği öne sürüldü.

2021 yılından bu yana Trabzonspor'da forma giyen Bakasetas, Karadeniz ekibinde 121 maçta görev alarak 33 gol 24 asiste imza attı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili ekip, Yunan yıldızın transferine izin vermezse Bakasetas, sezon sonunda bedelsiz bir şekilde Trabzonspor'a imza atacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN